Ik (Eric Boorsma) stop met nieuwsberichten basketball


De tijd van bezinning is gekomen en ik heb nagedacht over mijn toekomst.

Sinds 1999 ben ik vrijwel dagelijks bezig met basketballnieuws verzamelen en het publiceren op de website en social media. Puur hobby omdat ik het leuk vind om dat voor anderen te doen. Ik heb altijd gehoopt om te kunnen leven van basketball, maar dat is er helaas nooit van gekomen.

Momenteel ben ik bezig met het kijken naar een nieuw huis in de stad Groningen en dat gaat ook tijd en energie kosten. Een mooi moment om nu afscheid te nemen van het basketballfront en ook te kijken naar andere zaken in het leven. Basketball (en Donar) zal nooit uit mijn leven verdwijnen want het is de leukste sport die er is.

Af en toe zal ik nog wel een basketballbijdrage doen op twitter en facebook.

Ik dank een ieder die mij in het verleden heeft gevolgd op de website en/of social media.

error: Content is protected !!