Welkom op basketbal.info, pas je “favorieten” aan en overige mededelingen

Welkom op basketbal.info!

Toen ik in 2012 na 13 jaar stopte met de dagelijkse updates via o.a. donarbasketbal.nl (miljoenen bezoekers per jaar) besloot ik voor mezelf te kiezen en te genieten van andere zaken i.p.v. 24 uur per dag met basketball bezig te zijn. Voor de duidelijkheid, daar komt geen verandering in want ik ga niet meer tijd in basketballnieuws stoppen. Ik heb ook nog een gewone baan en heb in principe overdag, m.u.v. pauzetijden, geen tijd om basketbal.info te vullen.

Enige verandering, om basketballfans zonder twitter/facebook tegemoet te komen, is dat ik de berichten nu niet alleen op social media plaats maar ook op basketbal.info. Dat vergt niet veel extra tijd.

Vergeet niet je “favorieten” aan te passen in basketbal.info.

En mocht er iets fout staan op de nieuwe site, stuur dan even een e-mail.

error: Content is protected !!